KC Rosh Hashana

(או בשמו העממי כבד קצוץ) פטה כבד שני דותן סמנכ”ל משאבי אנוש, צריפין המנה האהובה עליי מזה שנים רבות בשולחן החג היא הכבד הקצוץ של לוצ’ה ז"ל (אמו של גיסי). אני מוכנה להסתפק במנה הזאת ולוותר על כל השאר. בשנים האחרונות לחייה, הבנתי שאני חייבת ללמוד להכין את המנה בעצמי בשביל שהיא תישאר איתנו לתמיד בשולחן החג. מצרכים: • ק”ג כבד עוף – שטוף היטב 1/2 • שיני שום כתושות 4 • ביצים 6 • בצלים 6 • שמן קנולה – בכמות נדיבה • מלח • פלפל שחור אופן ההכנה: • מערבבים במסננת – כבד עוף, שום, מלח ופלפל • מבשלים ביצים עד שהן הופכות לביצים קשות • מטגנים בצל בשמן ומוסיפים את הכבד למחבת ומטגנים עד שהוא מוכן (שלא יוצא דם) • במעבד מזון טוחנים את הבצל עם הכבד והביצים הקשות ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. *טיפ: אם רוצים כבד קצוץ (ולא פטה) אפשר לקצוץ את הכבד והבצל המטוגנים עם סכין חדה ולפורר את הביצה עם מזלג ולערבב הכל ביחד תוך כדי שמפוררים עם המזלג. מומלץ לאכול עם חלת חג שהכנתם! 10 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=