KC Rosh Hashana
מאפה כרובית ברוטב פטריות טל רבן צריפין , מנכ”ל אופן הכנה: • לפרק את הכרובית לפרחים, להשאיר גזע קטן לפרחי הכרובית. לבשל את הכרובית אל דנטה (חשוב מאד שלא תהיה מבושלת . מדי) • . לשמן קלות תבנית, לפזר בתחתית התבנית מעט פירורי לחם • . להניח את פרחי הכרובית בתבנית, עם הפרחים כלפי מעלה • לערבב בקערה את הרוטב-מיונז קל, אבקת מרק פטריות, ומעט מים רותחים • . לפזר את הרוטב על פרחי הכרובית בעזרת כף • . לפזר למעלה שומשום • מעלות, 180 שעה בתנור, בתנור שחומם ל 1/2 . עד שהמאפה ״שזוף״ בתאבון מצרכים: • כרובית גדולה • שמן • פרורי לחם • כפות גדושות מיונז קל 4-5 • כפות אבקת מרק פיטריות 3 (שטוחות, האבקה מלוחה...) • מעט מים רותחים • שומשום לפיזור מעל 12 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=