KC Rosh Hashana

קרפצ’יו סלק ניצן פרי חטיבת המכירות, צריפין HRBP - מתכון פשוט להכנה, מהיר, מפאר את שולחן החג ונותן פתיחה כמה פשוט ככה טעים חגיגית ונעימה, בתכל’ס מכינים אותו מתי שרוצים וממש לא צריך לחכות לחג, אבל אל . והכי חשוב שיוצא תמיד טעים בלי אופציה לפשל... ☺ תגלו כי אני רוצה לזכות אופן ההכנה: • דקות. 20 - מבשלים את הסלקים במים עם הקליפה במשך כ • קולפים את הסלקים ופורסים אותם דק . • מקלפים את השום ומטגנים על מחבת עד שניהיה רך ומשחים. • מסדרים את הפרוסות על צלחת שטוחה וזולפים עליהם שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן, מלח ופלפל. • חותכים לחתיכות גסות את הבזיליקום ומפזרים מעל הצלחת. • מפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן והשום. בתיאבון מצרכים: • סלקים בינוניים 2 • כפות שמן זית 2 • כפות חומץ בלסמי 3 • כפית סילאן או דבש 1 • חצי כפית מלח גס • חצי כפית פלפל שחור • גרם גבינת פרמז’ן 200 • כפות עלי בזיליקום 2 • שיני שום 5-6 • חצי כוס שקדים מולבנים/ צנוברים/ אגוזים לא קלויים 14 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=