KC Rosh Hashana

סלט כרוב ואפונה של דודה שושי שני בנג’יו צריפין (יותר נכון בבית :) ,Talent Manager בכל ערב חג הפסח, היו פותחים שושי ואבי בנג’יו, את הבית בשדה ורבורג ואת הלב, אורחים...) לחגיגה משותפת. 60 לאירוח של כל משפחת בנג’יו המורחבת (מדובר בכ סלט הכרוב והאפונה, בנוסף למטעמים רבים, היה מוגש באופן קבוע. השנה לצערנו הרב, נפטרה שושי היקרה ואנו נמשיך להגיש בכל חג ואירוע את הסלט המעולה שלה. אופן ההכנה: הסלט: • כוסות אפונה קפואה של סנפרוסט – 2 דקות בקערה עם מים רותחים ולסנן, לחלוט פעם 5 להשרות דקות, לסנן וקצת לייבש. 10 שניה במשך • לטגן במחבת ללא שמן עד להשחמה קלה את גרעיני החמניה, שבבי השקדים המולבנים, והצנוברים. • לערבב יחדיו את הכרוב, האפונה, הבצל הירוק והגרעינים הרוטב: • מערבבים הכל היטב, מומלץ בצנצנת, ומוסיפים לפני ההגשה *הערות / טיפים: אפשר להשתמש גם בתערובת גרעיני ג’אלה שקונים בחנות מצרכים לסלט: • כרוב קטן או חצי כרוב גדול פרוס דק • כוסות אפונה קפואה של סנפרוסט 2 • ענפים של בצל ירוק חתוכים דק 3 • גרעיני חמניה • שבבי שקדים מולבנים • צנוברים לרוטב: • כפות חומץ 6 • כפות סוכר 3 • כפיות מלח דק 2 • כפית פלפל שחור • חצי כוס שמן קנולה 16 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=