KC Rosh Hashana

ברוסקטה סביצ’ה דג ים גיא ניזרד , צריפין SAP מנהל פרויקט זהו מתכון אותו אני מכין למשפחה כבר שנים רבות ועדיין אנחנו נהנים ממנו מאוד. את הדגים כמו פארידה, לוקוס, אינטיאס וכו אני דג בעצמי (מקיאק). שילוב הטעמים החזקים של הדג נא עם המתיקות של הפירות כמו מנגו ותאנה- מאוד מוצלח והולך טוב עם יין וגבינות קשות בצד... מצרכים: ברוסקטה: • בגט איכותי • חמאה סביצ’ה: • שמן זית • פילה דג • בצל סגול • מיץ לימון סחוט • מלח ים טלנטי • פלפל שחור • מעט כוסברה • פלפל חריף • מנגו, תאנים טריות וכדומה 20 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=