KC Rosh Hashana

אופן ההכנה: ברוסקטה: חותכים את הבגט לפרוסות דקות, גרם חמאה במיקרו 50 - מתיכים כ ומורחים על כל פרוסה, מפזרים מעט מלח וקולים את הברוסקטה בתנור (על גריל) עד להשחמה יפה. סביצ’ה: חותכים את הדג עם סכין חדה לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל את הכוסברה ואת המנגו (אפשר גם מעט תאנים – לא חובה), מתבלים במעט פלפל חריף בהתאם להעדפתכם ומניחים בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים קלות. מוסיפים קורט מלח (כפי ). נותנים לקערה ☺ שאומרים השפים דקות, מוסיפים שמן זית 10 - לנוח כ וממשיכים בעוד ערבוב קל. מרכיבים את הברוסקטות מניחים את הסביצ’ה על הלחמים ומגישים. *טיפ: מנה יותר פשוטה להכנה וטעימה מאוד- חותכים את הדג לפרוסות דקות ומשטחים עם פטיש שניצל, מוסיפים לימון, שמן זית, בצל סגול חתוך לרצועות דקות ומעט כוסברה. בעונה אני מוסיף גם גרגירי רימון, גם צנון חתוך דק הולך מצוין... 21

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=