KC Rosh Hashana
דגים מרוקאים חריפים קרן פרץ מנהלת תיקי לקוחות סקטור , צריפין KCP סיטונאים - זהו מתכון אותו אני מכין למשפחה כבר שנים רבות ועדיין אנחנו נהנים ממנו מאוד. את הדגים כמו פארידה, לוקוס, אינטיאס וכו' אני תופס בעצמי (מקיאק). שילוב הטעמים החזקים של הדג נא עם המתיקות של הפירות כמו מנגו ותאנה ממש מוצלח והולך טוב עם יין וגבינות קשות בצד... מצרכים: • חבילת דגים (אפשר נסיכה או כל סוג איכותי) להשרות יום לפני למשך לילה במקרר עם מלח גס וחומץ • פלפלים חריפים ירוקים 2 • גמבה אדומה 4 • כפות פפריקה מרוקאית 2 בשמן • כף פלפל שחור גרוס • כף מלח גרוס • לימונים כבושים או חצי כוס מיץ לימון • כף כורכום כף • שיני שום 10 • חופן כוסברה • עגבניות טריות 5 24 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=