KC Rosh Hashana

אופן הכנה: • . שמים בקערה את תערובות הדג שיני שום כתוש, כוסברה 3 , מוסיפים בצל מגורד ופטרוזיליה. מערבבים הכל לעיסה, מוסיפים מעט שמן, ונותנים . לעיסה לנוח מספר דקות • בנתיים נכין את מצע הסיר שעליו יונחו הקציצות: • לפרוס את הגמבות והפלפל החריף ולהניח בסיר. • שיני שום, 8 , מעל  להוסיף פרוסות תפוחי אדמה פפריקה מתוקה, כורכום ומלח. • מעל תערובת הירקות נוסיף כוס מים אחת. • ניתן לסיר להתבשל מעט ולהגיע לרתיחה. • כשמגיע לרתיחה, ניצור מהעיסה קציצות ונכניס לסיר • לאחר שהקציצות בסיר, נשים מעל מעט לימון כבוש (טעם הלימון הכבוש מאוד דומיננטי), ונבשל על אש קטנה שעה. • . ברגע שהנוזלים מתאדים נשאר רוטב טעים בתיאבון! 27

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=