KC Rosh Hashana
עוף מתוק קרן הופמן מנהלת לשכת מנכ”ל, צריפין מתכון שאנחנו מכורים לו במשפחה המורחבת ומככב כמעט בכל ארוחה משפחתית. קל וטעים, תהנו. אופן ההכנה: • בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב, עד לקבלת רוטב אחיד • טובלים את העוף ברוטב ומניחים בתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום • דקות 60 מעלות למשך 180 מכניסים לתנור שחומם מראש ל מורידים את רדיד האלומיניום • דקות להשחמה 10 ממשיכים לבשל לעוד מצרכים פולקע / כרעיים / כנפיים 8/10 מצרכים לרוטב: • כפות רסק תפוחי עץ 6 • כפות דבש 6 • כפות קטשופ 6 • כפות רוטב סויה 6 • כפיות מרק בצל 6 34 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=