KC Rosh Hashana
קובה חמו תקוה לוי מבקרת אכות, עפולה קובה חמו היא קובה חמוסטה, ונקראת כך על שם בעל מסעדה בשוק מחנה יהודה, שם גדלתי אופן הכנה: הכנת הבצק: • כוסות מים 2 דקות-כוס ג’ריש עם 40- להשרות בקערה לכ • ק”ג סולת, כף מלח, ועוד חצי כוס מים 1 לאחר מכן להוסיף • ללוש את הבצק לתערובת אחידה בעזרת שמן בידיים הכנת התערובת: • עגבניות קצוצות, 2 לטגן בצל גדול קצוץ, להוסיף ק”ג בשר טחון. 1 לאדות בערך שעה לתבל בכף מלח, כף פלפל שחור וכף פפריקה. הכנת המרק: • כוסות מים רותחים, 6 לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף כף פלפל כף מלח כף כרכום. הרכבת המנה: • לוקחים כדור מהבצק ומשטחים בעזרת צלחת שטוחה • מניחים תערובת נדיבה במרכז הבצק • מכסים בשכבה נוספת של הבצק ועושים עיגולים • מעבירים לסיר המרק • דקות 5 מבשלים את הקובה בתאבון! מצרכים חומרים לבצק: • כוס ג’ריש • ק”ג סולת 1 • כף מלח חומרים לתערובת: • בצל גדול קצוץ 1 • עגבניות קצוצות 2 • ק”ג בשר טחון 1 • כף מלח • כף פלפל שחור • כף פפריקה חומרים למרק: • בצל גדול קצוץ 1 • כף פלפל, כף מלח, כף כרכום • כוסות מים רותחים 6 36 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=