KC Rosh Hashana
קציצות המפרום של אסתר מעיין וידאל רכזת רווחה, צריפין מתכון שמלווה אותי מילדותי, גדלתי בבית שהמטבח בו הוא הלב של הבית! בכל יום שישי סבתי הייתה שמה מוסיקה נעימה ומבשלת לכל הנכדים וכך המתכון היקר המשיך לככב גם אצלי במטבח, וכן- גם אצלי לא מוותרים על המוסיקה. מצרכים: מצרכים למילוי המפרום: • קילו בשר טחון טרי 1/2 • חלמון ביצה 1 • עגבנייה מגורדת 1 • בצל מגורד וסחוט מנוזלים 1 • שיני שום כתוש 2 • חצי צרור פטרוזיליה • חצי צרור כוסברה • כפות גדושות פירורי לחם 2 • כפית מלח 1/2 • מעט פלפל שחור ומעט קינמון מצרכים למעטפת: • תפו”א לבנים 8 • ביצה, כפית רסק עגבניות, מלח, צלחת עם קמח לבן מצרכים לרוטב: • כפות שמן רגיל 5 • כפות רסק עגבניות 3 • שיני שום חצויות 3 • גבעולי כרפס 3 • כפית מלח • כוס מים 3/4 38 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=