KC Rosh Hashana
אופן ההכנה: מערבבים את חומרי מילוי המפרום קציצות עגולות 25 לעיסה, ויוצרים ויפות מעטפת תפוחי אדמה: תפו”א לבנים ולפרוס 8 יש לקלוף אותם לאורכם לצורת “סנדויץ” מרכיבים את המנה: מכניסים כל קציצה לתוך מעטפת תפוח האדמה צלחות: 2 מכינים • ביצה טרופה עם כפית רסק עגבניות ומעט מלח • קמח לבן • מצפים את הקציצות שהכנו קודם בקמח, טובלים בביצה, ומטגנים • מניחים לאחר הטיגון על נייר סופג של “ניקול”, על מנת לספוג את יתרת השמן. רוטב: בסיר רחב ושטוח נכין רוטב שלתוכו ייכנסו הקציצות. נערבב את מצרכי הרוטב, נעביר לסיר ונרתיח הכנת המפרום: לאחר שהרוטב רתח, נוסיף לתוכו בצורת מניפה את המפרום שטיגנו, דקות 45 ונבשל על אש נמוכה במשך כשהסיר סגור. בהצלחה ובתאבון! 39
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=