KC Rosh Hashana
בשר בקר בדבש ובצל – בישול ארוך חנן גולדשטיין מנהל אתר רכסים, אלון תבור מתכון חדש אצלנו במשפחה, סוג של ניסוי שבוצע בפעם הראשונה, אין לתאר כמה טעים זה. שווה כל דקה/שעה שהבשר היה בתנור. יחס הפוך של השקעה קלה מול תוצאה , הבישול הארוך מפיץ ריחות מדהימים ברחבי הבית, דבר שמעורר אזהרה כללית מדהימה. תאבון בקרב בני הבית ויוצר לחץ גדול להגיש את הארוחה. אופן ההכנה: • לאדות את הבצל והשום בשמן זית. • למרוח על נתח הבקר דבש, פלפל גרוס ושכבה של פלפל שחור טחון. • להניח על הבצל ולשפוך שמן זית בנדיבות. • שעות 5-6 מעלות 130 להכניס לתנור שחומם מראש כחצי שעה ל • מעלות לילה שלם. 100 אפשרי גם לחום של להוציא מהתנור, לפרוס ולהגיש. מצרכים: • נתח חזה בקר/או שפונדרה/או כתף. • ק”ג 1/2 בצלים פרוסים ביחס של ק”ג בשר. 1 בצל ל • שיני שום שלמות. 4-5 • דבש • פלפל גרוס • פלפל שחור טחון • שמן זית 48 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=