KC Rosh Hashana

שוק טלה ממולא חגית מנדס , צריפין AFC מנהלת שיווק זה מתכון שקיבלתי משף חיים כהן, כשעשיתי איתו פרויקט. מאז הכנתי אותו בראש השנה כמה וכמה פעמים. מתכון חגיגי, עשיר, יושב יפה במרכז שולחן ומתחסל בצ’יק צ’ק. לא נשאר ממנו לארוחת השאריות של יום המחרת. מצרכים: ק”ג (לבקש 3-4 שוק טלה במשקל מהקצב להוציא את עצם האגן והירך, ולפתוח כיס בשוק, כאשר העצם של האוסובוקו מחוברת. כך השוק נראה שלם רק פתוח בקצהו). מצרכים למילוי: • שמן קנולה לטיגון • כוס בצל קצוץ • גר’ פרגית 150 • גר’ כבד עוף 150 • גר’ אנטריקוט 150 • שליש כוס צנוברים • שליש כוס גפרורי שקדים • שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס • שלוש כוסות אורז שטוף • כפות פלפל שחור גרוס 2 • כף וחצי מלח • כפית כורכום • כפית כמון • כף אורגנו יבש • כפית אגוז מוסקט • כפית קינמון • כפית כוסברה טחונה • חצי כוס צימוקים • שלוש כוסות מים רותחים • חוט פשתן לקשירה מצרכים לתערובת התבלינים: • שיני שום קלופות ופרוסות 6 דק • כפות פלפל שחור גרוס 2 • כף מלח • כפית כורכום • כפית כמון • עלי רוזמרין משני גבעולים • כף אורגנו יבש • כפית קינמון • כפית אגוז מוסקט • כפית כוסברה טחונה • חצי כוס שמן זית • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה 50 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=