KC Rosh Hashana
אופן ההכנה: • מטגנים את הבצל בסיר כבד עד הזהבה. • קוצצים את הבשרים ומוסיפים לטיגון תוך כדי ערבוב. • מוסיפים את הצנוברים, השקדים והאגוזים, ואז את האורז, התבלינים והצימוקים וממשיכים לערבב. • מוסיפים את המים הרותחים, מכסים דקות על אש 15 את הסיר ומבשלים קטנה. מכבים את האש ומשאירים דקות (האורז אמור 15 מכוסה עוד להיות חצי מבושל). • מוציאים את תערובת המילוי לקערה, מערבבים ומצננים מעט. • ממלאים את הכיס של שוק הטלה וקושרים את הפתח בחוט הפשתן כדי שהמילוי לא יברח. • מערבבים את חומרי התיבול (תערובת התבלינים) ומורחים את השוק מבחוץ. • מניחים את השוק בתבנית ומכניסים מעלות 250- לתנור שחומם מראש ל דקות. 15 למשך • מכסים את השוק היטב בנייר כסף 130- ומורידים את הטמפרטורה ל מעלות. אופים עוד שלוש שעות. 51
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=