KC Rosh Hashana
עוגת נס קפה אימן סאבא מכונאי משמרת, עפולה מתכון של ארוסתי ליליאן אופן ההכנה: בסיס העוגה: • לערבב בקערה את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף יציב • לערבב בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן והלימון • להוסיף את החלמונים לחלבונים ולערבב בתנועות קיפול • להוסיף את הקמח, אבקת האפיה ולערבבב בתנועות קיפול • מעלות, עד שקיסם במרכז העוגה יוצא יבש 180 לאפות ב סירופ הנס קפה: • לחמם בקערה את המים, נס קפה, והסוכר. • להרטיב את העוגה עם סירופ הנס קפה • לשים במקרר את העוגה עם הסירופ כשעה הקצפת: • להקציף את האינסטנט פודינג עם החלב והשמנת המתוקה, אפשר להוסיף סוכר לפי הטעם. להקציף עד לקבלת קצף יציב. למרוח את הקצפת על העוגה. • ניתן לפזר מעל שוקולד מריר מגורד, ולקרר בתאבון! מצרכים: לבסיס העוגה: ביצים (להפריד חלבונים וחלמונים) 5 כוס סוכר 1.5 כוס קמח לבן שקיות סוכר וניל 2 שקית אבקת אפיה 1 כפות שמן 6 כף לימון סחוט 1 לסירופ הנס קפה: כוסות מים חד פעמי 4-5 כפות גדושות נס קפה 3 כפות סוכר 4-5 לפודינג: אינסטנט פודינג וניל 1 כוס חלב ¾ שמנת מתוקה 2 54 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=