KC Rosh Hashana
עם מילוי תמרים ואגוזים מעמול פריך שגית כהן אחראית קבלה ותחום סלולר, צריפין העוגיה המסורתית אך המסוגננת מככבת אצלנו על שולחן המתוקים בראש השנה במשך שנים. את המתכון הזה גיליתי במהלך לימודי קונדיטוריה ומאז הוא נכנס לרשימת מתכוני הזהב של המשפחה . ניתן לגוון במילויים שונים: שוקולד, אגוזים, חלבה והמוצלח ביותר בעיני זה שילוב של תמרים ואגוזים, המעמול אמנם דורש טיפול ותשומת לב אך מבטיחה לכם שהתוצאה שווה את זה. אופן ההכנה: למילוי: • ללוש יחד את כל חומרי המילוי היטב, וליצור כדורים קטנים בגודל זית גדול. לבצק: • בקערת מיקסר עם וו גיטרה, ללוש לבצק אחיד את כל חומרי הבצק. • גרם, להניח כדור מלית, לגלגל 20 לחלק את הבצק למנות בנות וליצור צורות בעזרת צובטן/מצבט. • דק’ 20 - להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ולאפות כ מעלות (העוגיה לא אמורה להזהיב) 180 בחום • לצנן היטב לפזר מעל אבקת אפיה ולשמור בכלי אטום. שנה טובה ומתוקה! מצרכים עוגיות 60 - מתכון לכ לבצק: • גרם קמח לבן 600 • גרם סולת 90 • גרם אבקת אפיה 10 • גרם חמאה 240 • מ”ל שמן קנולה 150 • גרם סוכר 90 • מ”ל מים 135 • כמה טיפות מי זהר (לא חובה) למילוי: • גרם תמרים מגולענים בוואקום 450 • גרם חמאה 90 • כפית קינמון 1 • טיפות מי זהר 5 60 המתכונים של עובדי קימברלי קלארק ישראל - נשארים מחוברים
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=