BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 10 עוגת גבינה ואוראו עמית זיסמן אופן ההכנה: הכנת הבסיס: • טוחנים את עוגיות האוראו לפירורים דקים • ממסים את החמאה ומערבבים אותה לתוך פירורי העוגיות. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים הכנת הבלילה: ממסים יחד במיקרוגל חמאה, שוקולד, חלב וליקר מערבבים היטב עד להמסה מלאה של החמאה והשוקולד. מצננים מעט. במקביל מערבבים את הגבינה יחד עם אבקת אינסטנט פודינג. מאחדים בין התערובות עד לקבלת תערובת אחידה. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים את התערובת לתבנית קפיץ. מיישרים את פני העוגה. מעבירים למקרר למשך לילה הכנת הזיגוג: • המיסו את הג’לטין במים החמים • מ”ל) לסיר נפרד והביאו 150( הכניסו את הסוכר, הגלוקוזה והמים אותם לרתיחה • הסירו מהאש את תערובת הסוכר, הגלוקוזה והמים והוסיפו לה את הג’לטין המומס ערבבו והוסיפו את החלב המרוכז. • צקו את התערובת מעל השוקולד וערבבו עד שימס • ערבבו את התערובת בעזרת מיקסר ידני כדי להיפטר מבועות אוויר וסננו אותה פעמיים על מנת שתהיה חלקה לגמרי. זלפו את הציפוי המבריק על עוגה (לא חמה) כאשר הוא בטמפרטורה של לא יותר מעלות (כדי להכין ציפוי עם מספר צבעים השתמשו בצבעי 35- מ מאכל חומרים: לבסיס: • עוגיות) 16( חבילת עוגיות אוראו • גר’ חמאה מומסת 50 לבלילה: • גר’ שוקולד לבן שבור לקוביות או 150 במטבעות • מ”ל) כוס חלב 60( 1/4 • מ”ל) אייריש קרים 60( כוס 1/4 (אפשר להמיר בחלב) • גר’ חמאה 25 • 5% גר’ גבינה לבנה 500 • גר’) אינסטנט פודינג 80( חבילה 1 בטעם ווניל • מ”ל) שמנת מתוקה 500( מיכלים 2 • גרם) סוכר 50( כוס 1/4 • עוגיות) 16( חבילת עוגיות אוראו שבורות לחתיכות קטנות לזיגוג: • גר’ 20 - אבקת ג’לטין • מ’’ל 120 - מים חמים • גר’ 300 - סוכר • גר’ 300 - גלוקוזה • מ’’ל 150 - מים • מ”ל 200 - חלב מרוכז וממותק • גר’ (חלב / לבן / מריר) 300 - שוקולד • צבעי מאכל - לפי הגוון הרצוי

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=