BTG Shavuot Cheesecake 2018
2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 14 עוגת גבינה קרה ואוכמניות נינה דריזליך אופן ההכנה: . מערבבים גבינה עם סוכר בכלי גדול. 1 . שופכים חצי שקית ג’לטין לתוך כוס חלב ומחממים. אפשר על הגז 2 ואפשר במקירוגל. לא להרתיח. לערבב מדי פעם שהג’לטין יימס. . להקציף מיכל שמנת מתוקה עם שתי כפיות סוכר. 3 . את הג’לטין שהתקרר מוסיפים לתוך הכלי עם הגבינה, מערבבים. 4 מקפלים פנימה שמנת מתוקה מוקצפת. אפשר לערבב עם מקציף במהירות נמוכה. . מניחים שכבת ביסקוטים או ביסקוויטים מורטבים בחלב ושופכים 5 מעל את תערובת הגבינה לאט שהביסקוויטים לא יצופו. . מכניסים למקרר - לפחות לשעתיים. 6 כוס מים. להוסיף חצי קופסת מילוי 1.5 . להמיס ג’לי דובדבן ב 7 אוכמניות. לערבב. . לשטח מעל עוגה שהתקשתה. 8 שעות. 4 . להחזיר למקרר לפחות לעוד 9 חומרים: • (עבור תבנית קוטר 24 תבנית קוטר )1.5 ס”מ להכפיל כמויות ב 26 • חבילת ביסקוטים או ביסקוויטים • 9% או 5% גרם גבינה לבנה 500 • כוס סוכר 1 • חצי שקית ג’לטין • כוס חלב • שמנת מתוקה להקצפה • כפיות סוכר 2 • חבילת ג’לי דובדבן • כוס מים 1.5 • קופסת מילוי אוכמניות
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=