BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 16 עוגת גבינה ללא גלוטן יוספה בילמן אופן ההכנה: 11 . : מערבבים היטב עד לקבלת תערובת הומוגנית את 1 ’ תערובת מס כוס סוכר, 0.5 , חלמונים, גבינה, שמנת חמוצה 4 : החומרים הבאים חבילת אינסטנט פודינג וניל וקורנפלור. 0.5 22 . כוס סוכר עד לקבלת 0.5 חלבונים עם 4 : מקציפים 2 ’ תערובת מס קצף יציב. 33 . .1 ’ לתערובת מס 2 ’ מוסיפים בתנועות קיפול את תערובת מס 44 . מעלות 190- . אופים בחום של כ 26 ’ מעבירים לתבנית אפייה מס מעלות 150 דקות ולאחר מכן ממשיכים לאפות בחום של 10 למשך למשך כשעה. 55 . מוציאים את העוגה מהתנור לאחר שהתקררה. 66 . הכנת הקרם: מקציפים לקרם יציב את החומרים הבאים: שמנת כוס חלב. מצפים 0.5- חבילת אינסטנט פודינג וניל ו 0.5 , להקצפה את העוגה בקרם. 77 . שעות. 12 רצוי להגיש את העוגה לאחר ששהתה במקרר לפחות חומרים: • )9% או 5%( גרם גבינה לבנה 750 • שמנת חמוצה (או יוגורט) 1 • ביצים 4 • כפות גדושות קורנפלור 4 • כוס סוכר 1 • חבילת אינסטנט פודינג וניל 1 • שמנת להקצפה 1 • כוס חלב 1/2

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=