BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 26 עוגת גבינה, פקאן וריבת חלב טובה לוין אופן ההכנה: שכבת בסיס: 11 . ערבבו יחד עוגיות לוטוס שבורות, סוכר וחמאה מומסת. 24. שטחו את התערובת על תבנית קפיצית בגודל 22 . מעלות. הניחו לצנן. 160 - דקות ב 10 אפו למשך שכבת בסיס שלב שני: 11 . המיסו את ריבת החלב במיקרוגל. 22 . שפכו את ריבת החלב על הבסיס (אחרי שהצטנן) ופזרו מעל את הפקאנים. מילוי: 11 . ערבבו גבינת שמנת, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה. 22 . הוסיפו ביצים אחת אחרי השנייה, וערבבו היטב אחרי כל הוספה. נקו היטב את דפנות הקערה תוך כדי ערבוב, לקבלת תערובת אחידה וקרמית. 33 . שפכו את תערובת המילוי על שכבת הבסיס. 44 . מעלות עד שמרכז העוגה מתייצב 160 אפו בחום של דקות). 30-40 (בערך ציפוי: סדרו את הפקאנים למעלה בהיקף העוגה, וזלפו מלמעלה ריבת חלב (מחוממת במיקרוגל) ושוקולד חלב מומס. חומרים: שכבת בסיס: • כוסות עוגיות לוטוס שבורות ½ 2 • כוס סוכר ¼ • כוס חמאה מומסת ¾ שכבת בסיס שלב שני: • כוס ריבת חלב ½ • כוס פקאנים קצוצים ½ מילוי: • חבילות גבינת שמנת (כמו 3 פילדלפיה או נפוליאון) • כוס סוכר • כפית תמצית וניל • ביצים 3 ציפוי: • כוס פקאנים קצוצים ½ • ריבת חלב • גר’ שוקולד חלב מומס 50

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=