BTG Shavuot Cheesecake 2018
2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 28 עוגת ריקוטה ופירות יער חגית אושרוביץ אופן ההכנה: 11 . ס”מ 24 מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 160 מחממים תנור ל 22 . מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, וניל ומלח. דקות במהירות גבוהה עד שמתקבלת קציפה 5 ערבוב של כ קרמית. מנקים את דפנות המיקסר ומוסיפים את החלמונים בהדרגה. 33 . כשהתערובת אחידה מוסיפים ריקוטה, שמנת חמוצה, שקדים טחונים וקורנפלור. מערבלים במהירות נמוכה עד קבלת תערובת אחידה. 44 . בקערה נקיה מקציפים את החלבונים עד קבלת מרנג רך ויציב. 55 . מקפלים את המרנג לתערובת הגבינה בהדרגה. 66 . מהבלילה לתבנית. 2/3 מעבירים 77 . מפזרים מעל את פירות היער הקפואים, ויוצקים מעל את שארית הבלילה. 88 . דקות או עד שהיא מזהיבה 55-70 אופים את העוגה במשך ומתייצבת וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פרורים לחים. 99 . מצננים. מפזרים מעל אבקת סוכר או קצפת. רצוי להגיש בטמפרטורת החדר. העוגה ללא גלוטן ומתאימה גם לפסח חומרים: • גרם חמאה רכה 200 • כוס סוכר 1 • כפית תמצית וניל 1 • קורט מלח • חלמונים 4 • גרם גבינת ריקוטה 250 • מ”ל (מיכל) שמנת חמוצה 200 • כוסות) שקדים מולבנים 2( גרם 200 טחונים • גרם קורנפלור 100 • חלבונים בטמפרטורת החדר 4 • גרם פירות יער קפואים 250 • אבקת סוכר/ קצפת לקישוט
RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=