BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 30 עוגת גבינה אפויה קלאסית רונן ידידיה אופן ההכנה: 11 . מפוררים את הביסקוויטים ולשים יחד עם החמאה ומרפדים דקות 10 בתבנית, מהדקים היטב, (ניתן להיעזר בכף). אופים מעלות. 160- ב 22 . מערבבים את כל מרכיבי הבלילה מלבד השוקולד והשמנת. את השוקולד יחד עם שתי כפות השמנת ממיסים במיקרו (כדקה) ומערבבים היטב לעיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד המומס לעיקר הבלילה (אחרי השוואת טמפרטורה ע”י הוספת קצת בלילה לשוקולד ) ובוחשים היטב. 33 . מעלות. 160- דקות ב 30 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 44 . מערבבים את היוגורט/שמנת חמוצה עם הסוכר וניל. 55 . דקות מוציאים את העוגה ומוסיפים את היוגורט עם 30 אחרי 10 הסוכר וניל בעדינות על פני העוגה ומחזירים את העוגה לעוד דקות לתנור. טיפים: • על מנת לקבל מרקם יציב ויותר עשיר של העוגה מערבבים את הגבינה והיוגורט/שמנת חמוצה ומעמידים בנייר סופג על גבי מסננת למשך לילה (במקרר על גבי צלחת כמובן) להוצאת נוזלים מהגבינה. • כדי לקבל עוגה גבוה ומרשימה ניתן להכפיל את כמויות הבלילה .1.5 פי חומרים: • 22 תבנית קוטר לתחתית • גר’ ביסקוויטים 150 • גר’ חמאה 50 • לבלילה • ביצים 2 • )9% או 5%( גר’ גבינה לבנה 500 • יוגורט או שמנת חמוצה 2 • כפות קורנפלור 2 • כפית וניל 1 • גר’ למי שלא אוהב 130( גר’ סוכר 150 מאוד מתוק) • אינסטנט פודינג וניל 1/2 • גר’ שוקולד לבן 100 • כפות שמנת מתוקה (שמנת 2 להקצפה) לציפוי • יוגורט או שמנת חמוצה 1 • גר’ סוכר וניל 10

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=