BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 6 עוגת גבינה ופירות לכבוד שבועות ברק חג’ג’ אופן ההכנה: לתחתית: במעבד מזון מעבדים קמח, שקדים טחונים, סוכר, קליפת לימון מגוררת ומלח. מוסיפים חמאה קרה בקוביות, ומעבדים לפירורי בצק ס”מ מרופדת 24 גדולים. מפזרים את הפירורים על תחתית תבנית בנייר אפייה, ומהדקים בעזרת כף. מעבירים למקפיא לשעה. מעלות. 180- מחממים תנור ל דקות להזהבה קלה. מסירים מהתנור ומצננים 15 אופים את הבצק היטב. לעוגת גבינה: מעלות (לא בטורבו). 150- מחממים את חום התנור ל מערבבים בקערה גבינת שמנת, קרם פרש, סוכר, מיץ לימון, תמצית וניל, קורנפלור ומלח. מוסיפים בכל פעם ביצה אחת ומערבבים לתערובת חלקה, עד להטמעת כל כמות הביצים. יוצקים את בלילת העוגה לתבנית ומעבירים בעדינות לתנור. שמים בתנור קערה קטנה עם כוס מים דקות כך שהעוגה מעט תפוחה למראה. 70 אופים מצננים שעה בתנור כבוי, מעבירים לצינון בטמפרטורת החדר, העוגה עלולה להיות עדיין מעט רכה ולכן קצת דביקה למגע בשלב זה, וזה בסדר. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר למשך הלילה. לקצפת קרם פרש: מקציפים במערבל חשמלי את כל חומרי הקצפת לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים תלוליות של קרם על כל העוגה. מעטרים בפירות לפני ההגשה. חומרים: לתחתית בצק שקדים: • גרם (שני שליש כוס) קמח 100 (אפשר גם קמח ללא גלוטן) • גרם (כוס) שקדים טחונים 100 • גרם (שליש כוס) סוכר 65 • קליפה מגוררת מלימון קטן • כפית מלח 1/4 • גרם חמאה קרה, בקוביות 100 לעוגת גבינה: • גביעים) גבינת שמנת 4( גרם 900 25% • )30% גביעים) קרם פרש 2( מ”ל 400 • גרם (כוס ורבע) סוכר 250 • כפות מיץ לימון סחוט טרי 2 • כפיות מחית וניל או תמצית טובה 2 • כפות שטוחות) קורנפלור, 5( גרם 50 מנופה • קורט מלח • ביצים גדולות 5 לקצפת קרם פרש: • כוס) שמנת מתוקה 3/4( מ”ל 250 38% • 30% גביע) קרם פרש 3/4( מ”ל 200 • כפות אבקת סוכר 2 • כפית מחית וניל או תמצית טובה 1 • קליפה מגוררת מלימון קטן

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=