BTG Shavuot Cheesecake 2018

2018 חוברת מתכוני עוגות גבינה של עובדים, שבועות - BakeOff BTG 8 עוגת גבינה בסיר ג’חנון סימון דיקפואה אופן ההכנה: 11 . ביצים מהמקרר ולהניח אותם בצד כחצי שעה (חובה 7 להוציא בטמפרטורת החדר ולא קרות). להפריד בין החלבונים לחלמונים. 22 . את החלבונים נקציף במהירות גבוהה של המיקסר עם טיפה מלח, עד לקבלת קצף לבן ורק אז נוסיף את כוס הסוכר בהדרגה, הקצף צריך לצאת יציב ומבריק אך לא נוקשה. 33 . סוכר 2- בקערה שניה שמים את החלמונים עם רבע כוס סוכר ו וניל, מיד נטרוף במטרפה ידנית עד שנקבל קרם לבן בהיר, רק אז נוסיף את שאר החומרים (גבינה, שמנת, חלב, פודינג וקורנפלור). מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים בכלל. 44 . ואז שליש מהקצף הלבן נוסיף לתערובת הגבינות, נערבב טוב טוב , ואחר כך נוסיף את השליש השני והשליש האחרון, לערבב בתנועות התערובות. 2 עטיפה עד לאיחוד 55 . לשמן סיר של ג’חנון עם מרגרינה או מחמאה מומסת (לא שמן), נרפד עם נייר אפייה ונוציא שוליים כדי לתת לה לעלות כאוות נפשה, לא לשכוח לשמן גם את הנייר אפיה מסביב לכל הסיר. 66 . נמלא תבנית של התנור עם מים, ונשים את הסיר בתוך תבנית מעלות לרבע 180 המים. לתנור לשלב שלישי מלמעלה, בחום של מעלות לעוד שעה. להשאיר בתנור כבוי עוד 150 - שעה, ונוריד ל שעה. 77 . כשהעוגה מתקררת מעט: לקלף את הנייר בעדינות, להכניס למקרר לשעתיים לפחות. 88 . להפוך על צלחת רחבה, ויש לכן יופי של עוגת גבינה. 99 . לבזוק אבקת סוכר מעל או לזלף קצפת. חומרים: • לארג’) 6 ביצים (גודל מדיום או 7 • ורבע (או וחצי) כוסות סוכר 1 • שקיות סוכר וניל 2 • כפות קורנפלור - מלאות 5 • כפות פודינג וניל - מלאות 2 • גרם גבינה לבנה 750 • גרם שמנת חמוצה 200 • רבע כוס חלב (כוס חד פעמית קרה)

RkJQdWJsaXNoZXIy NTc3NzU=